Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Saiks klubbrum blir artistloge

/
  • PIMPAR. Anna Törnlund-Wallin syr gardiner och draperier till logerna. Företaget hon jobbar för heter Prema bygg och de brukar anlitas vid evenemang i hallen.
  • fixar tyger. Josefine Ekström och Burgi Wesslén lägger upp tygerna som ska bli draperier och gardiner till logerna.
  • GOLVLÄGGNING. Saik fotboll och Saik bowling hjälptes på onsdagskvällen åt att lägga golvet över isen på Göransson Arena.
  • TAVLOR BESTÄLLDA. Två tavlor stod det på 50 cents beställning av möblemang till logen.

Stor silverkandelaber, silversoffa, speglar och två tavlor. Det hör till möblemanget när Saiks klubbrum förvandlas till loge för 50 cent.

– Doften av svettiga bandyspelare ska han inte behöva känna, säger arena vd:n, Fredrik Granting som påpekar att själva omklädningsrummet ska skärmas av.

Annons

Det är nu full aktivitet i Göransson Arena. Bandyn har inga flera isträningar innan fredagens konsert och redan på onsdagskvällen täcktes isen över med golv. Saik bowling och Saik fotboll pojkar-95 fick uppdraget och tjänar på så vis in en slant till föreningarna.

I omklädningsrummen pågår också febrilt arbete – de ska förvandlas till loger. Mest tid läggs på Saiks klubbrum där 50 cent ska hålla till inför och efter sitt framträdande. Något förvånade spelare fann på onsdagskvällen sitt rum ockuperat av nya möbler, speglar, stora krukväxter och en stor silverkandelaber.

– På beställningslistan stod det bland annat specificerat två tavlor, berättar en av arenans vaktmästare som visar oss runt.

Och mycket riktigt, två tavlor står lutade mot väggen som just nu pryds av lagbilder på Saik. Laget får nu räkna med att bli utbytt mot fräckare motiv – för stjärnan får som stjärnan vill.

– Mitt enda fokus just nu är att han ska få stå på scen och vara glad och happy, då är jag glad och happy, säger Fredrik Granting.

Mer läsning

Annons