Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Samma tv-kanaler för alla Sandvikenhus hyresgäster

I oktober fick Sandvikenborna byta – nu följer ytterområdena efter. I slutet av november ska alla Sandvikenhus hyresgäster ha samma tv-leverantör, Com Hem.

Annons

Det handlar om Com Hems grundutbud som nu kommer att erbjudas också i Storvik, Kungsgården, Åshammar, Järbo och Årsunda. I slutet av november kopplas ytterområdena över till den nya leverantören.


Det var i september som Sandvikenhus, Gavlegårdarna, Sandnet och Gavlenet gick ihop i en gemensam upphandling om köp av tv till 22 000 lägenheter i hyreshus, bostadsrättsföreningar och andra bostadsformer.I centrala Sandviken gjordes övergången redan i oktober, och nu är det alltså dags för resten att följa efter.
Sandvikenhus har tidigare fått kritik av hyresgästerna i ytterområdena för att de fått nöja sig med ett sämre utbud än dem som bor på centralorten, eftersom man haft olika leverantörer.
Nu kommer alla att ha samma utbud.
Grundutbudet som hyresgästerna får tillgång till består av de 14 kanaler som i dag är högst rankade i Sverige utifrån tittartid.Därutöver kan abonnenterna köpa till ytterligare tjänster från Com Hems utbud med totalt 140 kanaler. För att se grundutbudet krävs ingen digitalbox eller kort.

Mer läsning

Annons