Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Selgeryd ordnar höstfest på Valhalla

/
  • favorit i repris. Musikläraren och trumpetaren Anders Selgeryd tar hjälp av kompisen Claes Löthman igen och ordnar Höstfest på Valhalla 30 oktober. Årets musiktema är Stevie Wonder.

30 oktober är det åter dags för Höstfest på Valhalla. Den här gången med Stevie Wonder-tema.

– Jag vill göra något roligt för Sandvikenborna, säger trumpetaren och arrangören Anders Selgeryd.

Annons

Supé, musikunderhållning av både lokala band och Frank Ådahl samt dans för dem som vill, blir det när musikläraren Anders Selgeryd med hjälp av barndomsvännen och fixaren Claes Löthman ordnar Höstfest igen på Valhalla i Sandviken.

– Tanken är att det ska kännas lite som en stor privat fest, säger Anders Selgeryd.

Stevie Wonder-tema

Förra året, när Höstfesten hade premiär, hade man Chicago-tema. Den här gången kommer Frank Ådahl att spela Stevie Wonder-klassiker och temat till ära har Anders Selgeryd och hans musikkompisar bildat elvamannahusbandet Wonderbandet som ska kompa honom.

– Det finns en efterfrågan på den här typen av musikkvällar som innehåller något mer. Här får man sitta till bords och äta och så är det en lite annan musikstil än rockabilly, som annars är det som bjuds mest på i Sandviken, säger han.

350 biljetter

Förutom Frank Ådahl uppträder bandet Janne Gren, ett gäng 18-åringar med rötterna i Kulturskolan som spelar allt utom hårdrock. Vid midnatt kliver Evas orkester upp på scen, med delar av Wonderbandet bakom sig, och kör kända schlagers och dansvänliga klassiker.

Anders och Claes förhoppning är att sälja slut de cirka 350 biljetterna. 200 får plats att sitta till bords och övriga släpps in lagom till musikunderhållningen sätter igång.

Mer läsning

Annons