Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spöken och rail jam i snålblåsten

/
  • Skymtade fram. Flera små häxor skymtade fram i stan i går eftermiddag. Två av dem var Mira Folkesson och Ida Dahlqvist. De började för övrigt att prova ut kläderna redan i torsdags.
  • Målmedvetna. För Jimmy Åström och Linus Lindgren var en seger i tävlingen om snyggaste pumpahuvudet det enda som räknandes.
  • Spanade in. David Norberg, Sebastian Eriksson, Simon Johansson och Jakob Svedlund spanade in åkarna redan under uppvärmningen.
  • Rail jam. Deltagarna i Sandviken City rail jam underhöll publiken under gårdagens isande snålblåst.Ingen nybörjare. Lovisa Andersson deltar i Halloween firande för andra året. Efter målningen väntade föreställningen med Anders ”Kråkan” Ågren.

Halloween drog in i Sandviken i går eftermiddag. Oförargliga spöken och häxor knallade runt i snålblåsten. De fick sällskap av deltagarna i Sandviken City rail jam som hade intagit Jerntorget.

Annons

Ni såg rätt i går eftermiddag. Folk bar på slalomskidor och snöbrädor i centrala Sandviken. Det var några av deltagarna i det rail jam som avgjordes mitt i stan ni såg.

Bland åskådarna som flockades runt rampen fanns Natahlie Brander och Malin Hammarström. Båda åker snöbräda, men den här dagen lämnade de brädorna hemma.

– Det är kul, man kopplar bort allt när man åker, säger Nathalie Brander.

Caroline Degard var en av många tävlingsdeltagare. Arbetarbladet fick en kommentar innan hon klättrade upp på startrampen.

– Den är bra byggd, det är nog den bästa jag sett, men jag gillar inte såna här evenemang.

Strax efter det kom tre skräckinjagande småttingar gående över torget. Av dem framgick det är kul att att klä ut sig. Minstingen Ida Gustavsson drog i mammas arm.

– Jag vill se när de åker, klagade hon högljutt.

De tävlades i andra grenar också. Linus Lindgren och Jimmy Åström satt på stadshustrappan och preparerade ett pumpahuvud. Innan de lämnade in tävlingsbidraget placerade de en cigarett mellan tänderna på pumpahuvudet.

– Vi vill vinna, svarade Linus Lindgren. Peter Söderlund

Mer läsning

Annons