Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trafikolycka i Sandviken – bil körde in i mitträcke på E16

/

Flera larm om olyckor har kommit in under fredagsmorgonen. I Sandviken körde en bil in i mitträcket vid E16 och räddningstjänsten varnar för att det är halt vid platsen.

Annons

UPPDATERAD 09:35

Enligt larmet som kom in vid 8.40-tiden ska en person ha fått ont i nacken efter olyckan och bärgare ska vara på väg till platsen. Personbilen ska ha kört in i mitträcket på E16 vid avfarten Sandviken Östra i riktning mot Hofors.

Trafikverket skriver att det är mycket stor påverkan på trafiken vid området och det kommer vara ett kortare stopp under bärgningsarbetet.

Räddningstjänsten meddelade vid 9.30-tiden att de är klara på platsen. Det var en personbil som ska ha kört in i vajerräcket och sedan åkt runt. Ambulansen var på plats men ingen ska ha blivit allvarligt skadad.

Platsen fick saneras efter ett läckage från bilen och det varnas för att det är väldigt halt på platsen.

Det blev en del vägstopp men trafiken ska flyta på igen efter bärgningsarbetet.

LÄS OCKSÅ: Bilbrand intill ett stall – hästar fick evakueras

Tidigt på fredagsmorgonen rapporterades det också om en bil som stod i brand alldeles intill ett stall i Hyttön i Älvkarleby kommun. Hästarna fick tas ut ur stallet men det var endast bilen som blev skadad.

Knappt en timme senare skedde en singelolycka på E16 vid trafikplats Hagaström där två personer körde i diket med sin bil.

LÄS OCKSÅ: Trafikolycka på E16 trafikplats Hagaström – trafiken påverkas

LÄS OCKSÅ: Trafikolycka vid Gävlebro – personbil körde in i mitträcket

Senare inkom också två larm om olyckor på E16 strax utanför Gävle samt vid Gävlebro och ett ytterligare larm i höjd med Prästholmarna där bilen som kört i diket förmodligen hann ta sig därifrån själv innan räddningstjänsten kom till platsen.

LÄS OCKSÅ: Personbil i diket norr om Gävle

För fler lokala nyheter och pushnotiser från just ditt närområde, ladda ner vår nya app till din Iphone eller Android!

För Iphone: Hämta här

För Android: Hämta här

Mer läsning

Annons