Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Veronica hoppas på strålande tider

/
  • Veronica Stråhle öppnar den stängda spelbutiken i Järbo i början av november. ”Jag hoppas att skidturisterna i Kungsberget kommer att stanna till här”, säger hon.

Veronica Stråhle


tyckte
efter många år inom Ica att det var dags att prova något nytt. Chansen kom när spelbutiken i centrala Järbo för tredje gången på några år blev till salu.


I början av november slår hon upp portarna.

Annons

Veronica Stråhle tänkte noga igenom sitt beslut både en och två gånger. Men tvekade inte att sadla om och bli kioskägare till Järbo Spel och Kadus på heltid, efter att ha jobbat som affärsbiträde i Järbo.

Att hon kommer att få jobba mer än heltid är hon helt inställd på. Men det är ändå med glädje och en stor portion envishet som hon nu satsar.

– Jag har många idéer som jag hoppas ska fungera för att locka både gamla och nya kunder. Min önskan är att kiosken återigen blir den knutpunkt som den varit genom åren, säger hon.

För att nå en större kundkrets hoppas hon under vinterhalvåret kunna locka Kungsbergets stora skara skidåkare att stanna för att spela, köpa godis eller ta en fika vid borden som hon ställer ut i kiosken.

I dag kör alla dessa potentiella kunder bara igenom Järbo.

– Till våren finns planer på en uteplats, men först ska jag locka tillbaka kunderna, säger Veronica Stråhle.

Mer läsning

Annons