Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

21-åring gripen för grov misshandel

Annons

Efter snart tre veckor har Gävlepolisen lyckats identifiera den man som misstänks för den grova misshandeln med en trasig flaska på Heartbreak. En 21-årig Uppsalabo greps på torsdagsförmiddagen.

Under ett bråk i källaren på Heartbreak helgen före midsommar, attackerades en 18-åring med en sönderslagen flaska. 18-åringen fick svåra skärskador i ena halvan av ansiktet.

Åklagaren Krister Frykman vill ännu inte gå ut med vad polisen vet om orsaken till bråket. Det kan finnas behov av att förhöra fler vittnen först. 18-åringen och den misstänkte var inte bekanta med varandra sedan tidigare.

Från början var den misstänkte gärningsmannens identitet okänd. Men med hjälp av vittnesmål och fotokonfrontationer har Gävle- och Uppsalapolisen nu i samarbete lyckats hitta den misstänkte gärningsmannen.

Det är en 21-årig Uppsalabo som greps på torsdagsförmiddagen och anhölls av åklagaren Krister Frykman. Brottsmisstanken är grov misshandel. Mannen hade på torsdagseftermiddagen inte gjort några medgivanden.

– Han är hittills bara delgiven misstanke om brottet. Han vill inte säga någonting utan en advokat närvarande, säger Frykman.

Mer läsning

Annons