Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barbro Holmberg till USA för att stötta Elin?

/

Landshövding Barbro Holmberg har med kort varsel tagit semester den här veckan. Enligt uppgift ska hon ha åkt till USA, där hennes dotter Elin Woods bor tillsammans med golfstjärnan Tiger Woods. Paret har den senaste veckan flitigt förekommit i världspressen på grund av Tiger Woods otrohetsaffärer.

Annons

På grund av den hastigt uppkomna semestern missar Barbro Holmberg flera av sina inplanerade åtaganden som landshövding. På måndagen skulle hon ha varit med på länsstyrelsens insynsråd, på tisdagen invigningen av vattendagarna i Bollnäs samt onsdagens landshövdingedagar i Stockholm. Även några andra, mindre arbetsuppgifter har strukits.

Länsstyrelsens pressekreterare Eva Malmborg uppger att hon bara har fått information om att landshövdingen ska ha semester den här veckan. Vad hon ska göra på semestern vet hon inte. Barbro Holmberg svarade på måndagen inte på sin mobiltelefon, men enligt uppgift till Sveriges Radio Gävleborg ska hon ha åkt till USA.


I USA bor dottern Elin Woods, gift med golfens största stjärna Tiger Woods. Paret har den senaste veckan flitigt förekommit i världspressen på grund av Tiger Woods otrohetsaffärer.  

Annons