Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barnen jublade när Drill och Drull busade

/
  • BARNFAVORITER. Barnteatern med Drill och Drull gjorde succé på Konserthuset i går. Barnen, från tre år och uppåt, var genast med på noterna när Drill ville busa med Drull eller pussa honom.

Trollen Drill och Drull kom till Konserthuset i går och fick massor av hjälp av alla barn. Speciellt Drill när hon skulle busa med Drull.

Annons

Trollet Drill gillar sin kompis Drull och vill gärna pussa honom. Drull tycker att det är äckligt med pussar, men publiken håller inte med.

– Näää, skriker de i kör.

– Jag pussar min mamma och pappa varje dag, ropar någon.

På något vis är det alltid trollet Drill som får med sig barnen. De vägrar gå med på att polkagrisar är nyttiga, som Drull påstår. Och när Drill vill busa med Drull och gömma den magiska flöjten är barnen snabbt med på noterna, vakar noga över flöjten och avslöjar ingenting för Drull, trots att han letar både i handväskor och skor. Och när det kommer fram att Drull inte borstat tänderna sedan julafton utbrister ett barn bedrövat:

– Det var ju mer än ett år sen!

Drill & Drull-teatern har turnerat landet runt i ett par års tid och i publiken finns barn som sett dem förut och har en Drill & Drull-skiva hemma.

En del av trollsångerna är förinspelade, men det finns även utrymme för barnen att önska egna sånger.

– Det roligaste är att höra låtarna och sjunga med. Jag har varit på den här teatern sen jag var fyra tror jag, säger Tova Åström.

Mer läsning

Annons