Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bolagets orkester imponerade i år

/
  • plats för alla. Costa Bra´va är namnet på Norrsundets Arbetarteaters revy. Åldersfördelningen på scenen är som vanligt spridd; här finns.
  • Revy i Norrsundet. Vicky Gustavsson, Camilla Wahlström, Thomas Andersson, Eva Edin Lindström och Jennie Ahlberg.
  • På pass. Inga Lill Lindblom och Gun Frank provade på livet i älgskogen. Att kunna snusa hör till det obligatoriska.
  • Fernando. Viktor Fällgren från Bolagets orkester spelade till Gun Franks sång om Fernando.
  • Bebisar på vift. Inga Lill Lindblom, Björn Westergren och Ragnhild Larsson i lektagen.
  • Husreparationen. Vicky Gustavsson visade Anders Ahlberg att hon fixade snickerierna på sitt eget sätt.

Årets revy är här igen, och i går var det premiär på Fyren för ”Costa Bra´va”? Norrsundets Arbetarteaters tradition med årliga revyer är ett uppskattat evenemang, och många bussbolag återkommer hit, år efter år.

Annons

Många kända ansikten på scenen borgar för igenkännandets glädje. Glädjande är också nykomlingen Björn Westergren från Gävle som smälter väl in i gänget.

Åldersblandningen är som vanligt spridd, från lilla Emmelie Ahlberg till hennes morfar Leif Lindblom som också är producent. Som om detta inte vore nog, så har Emmelie också mormor Inga-Lill med, liksom mamma Jennie och pappa Anders.

Helungt är det dock i orkesterdiket där Bolagets orkester står för imponerande kvalitet och flexibilitet i musiken. Sångansvarig för revyn är Eva Edin Lindström, och hon låter publiken också få njuta av sin egen pipa.

Det är inte mindre än 22 nummer i varje akt, där sånger blandas med skämten, dock inte så mycket av lokal karaktär. Håll gärna ögonen på Amanda Wall som gör en kul biroll i det tysta.

På scenen finns: Anders, Jennie och Emmelie Ahlberg, Fanny Brunzell, Eva Edin Lindström, Gun Frank, Vicky Gustavsson, Ragnhild Larsson, Inga Lill och Leif Lindblom, Camilla Wahlström, Amanda Wall och Björn Westergren.

Costa Bra´va spelas även de två kommande helgerna.

Annons