Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Christin har en av Sveriges bästa resebloggar

/

Sedan april är Christine Holm, uppvuxen i Åbyggeby på sitt livs största äventyr på Bali. Samtidigt bloggar hon om sin och pojkvännen Björns upplevelser och händelser från resan. Bloggen har nu blivit utsedd till en av Sveriges bästa resebloggar av resesidan mintur.se.

Annons

- Overkligt och väldigt roligt, säger Christine som precis har kommit tillbaka till Bali från en minisemester i Singapore där de också har förlängt sina visum.
Bloggen var från början tänkt enbart för familjen under den ett år långa resan, men bloggen har i dag runt 35 läsare om dagen.

Varför tror du att just din blogg har blivit utsedd?
- Jag tror att det är kombinationen med bilder och att den både är personlig samtidigt som den sprider information om Bali.

Vilken är den största upplevelsen hittills på resan?
- Jag fascineras av människorna här som är så glada positiva. Vi gjorde också en enorm vandring på berget Ganung Batukau till det högsta vattenfallet. På vägen mötte vi två små barn som guidade oss runt och visade massa saker.

Om två och en halv vecka är planerna att åka på en road trip i nordöstra Bali och bestiga en vulkan under en nattvandring, men just nu ligger Björn sjuk i dengufeber och kommer troligtvis att läggas in på sjukhus.
- Det finns inget direkt botmedel mot dengufeber , utan det är bara att lida ut säger Christin.

I mars är resan hem bokad, fram till dess kan du följa Christin och Björns resa på: http://holmchristine.blogspot.com/

Arbetarbladet.se

Mer läsning

Annons