Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En anhållen i sin frånvaro efter villainbrott i Bomhus

Annons

Efter ett villainbrott i Kastsjö i Bomhus på lördagen togs tre personer in till förhör. Två personer släpptes på fri fot på lördagskvällen. Den tredje mannen har anhållits och en fjärde man är anhållen i sin frånvaro.

Polis larmades på lördagseftermiddagen till Kastsjö i Bomhus. Detta efter att tre personer, en kvinna och två män, iakttagits i samband med ett inbrott på Kastsjöstigen.

Ett uppmärksamt vittne fattade misstankar när okända människor lämnade huset med famnarna fulla av saker. Vittnet följde efter de misstänkta inbrottstjuvarna till en lägenhet inte långt därifrån och larmade polis.

Flera polisbilar kallades till platsen och polis kunde sedan ta tre personer till förhör. Kvinnan och en av männen släpptes under lördagskvällen och är i dagsläget inte misstänkta för något brott.

Den tredje personen, en man hemmahörande i Södermanland, anhölls av åklagare sent på lördagskvällen. Dessutom söker nu polisen efter ytterligare en gärningsman. En man som nu är anhållen i sin frånvaro, misstänkt för grov stöld.

Tjuvgodset bestod, enligt uppgift, bland annat av smycken, kläder och mat. Det mesta tros nu vara återfunnet.

Mer läsning

Annons