Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Energidagar till Gävle

Gävle kommer vara värd för ett stort energiarrangemang år 2014. Det är Branschorganisationen Svensk Energi som kommer att hålla sina Metod-och maskindagar i Gävle.

Annons

Metod- och maskindagarna är en fyradagarsmässa för personal som jobbar praktiskt inom elsidan. Omgivningarna kring Läkerol Arena kommer att förvandlas till mässområde. Mötet samlar 1800 besökare och deltagarna beräknas omsätta 13 miljoner kronor under fyra dagar.
-Vi är mycket stolta och glada över att energibranschen fortsätter att välja Gävle som mötesort. Förra veckan hade vi Svenska Fjärrvärmes årsmöte och nu det här jättemötet som hålls vart fjärde år, säger Gävle Energis VD Per Laurell som blir lokal arrangör i ett pressmeddelande.

- Gävle visar på nytt framfötterna som värdstad. Vi har redan bokat upp alla hotell i Gävle och även i Sandviken för de här fyra dagarna i maj 2014. Besökarna beräknas tillföra 13 miljoner kronor, dessutom bidrar vi till att näringslivet får mera sysselsättning i form av stora entreprenadinsatser, säger Elisabeth Hugg på Gävle Convention Bureau.
Mässan arrangeras vart fjärde år, i år stod Västerås som arrangör och nu tar Gävle Energi och det lokala näringslivet över stafettpinnen.


Mer läsning

Annons