Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Företagare prisades på Eldklotet-galan

/
  • Marcus Norin och Magnus Hedin som driver företaget Greencon utsågs till årets bästa företagare i Gävle kommun på Eldklotet-galan.
  • I Hofors blev Lars Toresson, Rickard Rask och Roland Rask som driver företaget Andersson & Rask Åkeri AB utsedda till årets bästa företagare. Martin Timell ledde galan.
  • sandviken. Sandvikens bästa företagare är Lennart Holmgren som driver Bernö Trädgårdscentrum.

På galan Eldklotet på lördagskvällen prisades de bästa företagarna i Gävleborg. Årets företag i Gävle kommun blev företaget Greencon.

– Jättekul, lite oväntat får vi väl säga. Det är roligt att vi blir uppmärksammade, säger Marcus Norin, Greencon.

Annons

Galan Eldklotet arrangeras av organisationen Företagarna. I varje kommun i Gästrikland och Hälsingland koras ”Årets företagare” på Eldklotet-galan.

Priset delas ut till ett företag som på något sätt har utfört en prestation som gjort avtryck i kommunen och som genom sitt sätt att vara har fungerat som en positiv förebild för andra företagare i kommunen.

Gör kartläggningar

Företaget Greencon som blev årets företagare i Gävle kommun jobbar med att hjälpa andra företag att spara energi, miljö och pengar. År 2002 startades Greencon av Marcus Norin och Magnus Hedin och har i dag 14 anställda.

Företaget jobbar bland annat med att göra energikartläggningar av fastigheter och gör djuplodade energianalyser.

– Vi vill rikta ett särskilt tack till våra medarbetare, säger Marcus Norin.

Årets företagare i Sandvikens kommun blev Lennart Holmgren som driver Bernö Trädgårdscentrum. I Ockelbo utsågs Marie Ivarsson som äger Parfymeri Chic.

I Hofors utsågs Lars Toresson, Rickard Rask och Roland Rask på företaget Andersson & Rask Åkeri AB till årets bästa företagare.

Mer läsning

Annons