Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fullt ös med prästen och Rockskolan

/
  • Bred musikgudstjänst. Hamrånge kyrka och Rockskolan bjöd på en stämningsfull konsert i kyrkan. Thomas Andersson, Madde Carlsson, Vicky Gustafsson, Eva Edin, Mattias Ekman, Rickard Berggren, Tobias Hedlund, Jimmy Lindblad, Victor Fällgren, Jessica Magnusson-Bohlin och Klara Karlsson deltog.
  • Musik och dans. Jessica Magnusson-Bohlin var en av dem som framförde ett dansnummer under musikgudstjänsten.Samspelta. Thomas Andersson på bas, och Mattias Ekman på gitarr spelade med kyrkoherde Rickard Berggren under musikgudstjänsten i Hamrånge kyrka

Nyårsinvigningen i Hamrånge kyrka gick i musikens tecken.
Barn och ungdomar från Rockskolan bjöd på en rosad konsert, och som avslutning greppade kyrkoherde Rickard Berggren micken och drog några Elvislåtar.

Annons

Det blev en parad med stämningsfulla sånger av julkaraktär.

Från Rockskolan var det ledarna Eva Edin och Madde Carlsson som komponerat programmet med allt från ABBA:s Happy New Year till hip hop-dans med Stackars lilla Tomten, som framfördes med den äran av Jessica Magnusson-Bohlin.

Kyrkoherde Rickard Berggren visade sin bredd genom att både hålla i gudstjänsten och framföra Elvislåtar med Bolagets Orkester.

Samarbetet mellan kyrkan och ABF:s Rockskola kommer säkert att fortsätta; musiken har inga åldersgränser, det visade mixen i kyrkan tydligt.

Mer läsning

Annons