Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fyndigt på Ikeaparkeringen

/
  • STORLOPPIS. Sveriges största säger Ikea. I Valbo fanns det omkring 80 försäljare.
  • FYNDIG. Sara Fernis från Sandviken hade fyndat en del till sin nya lägenhet. Men loppis och auktioner är också hennes stora intresse.
  • SILVERFYND. Ett par temuggshållare från transsibiriska järnvägen, tidigt 1980-tal, den ena prydd med hammaren ock skäran, den andra med Sputnik. Enligt säljaren så är det förmodligen nysilver, möjligen tillverkat i Tibet.
  • SKRIDSKOR SVÅRSÅLDA. Katarina Andersson från Bomhus hade lite problem med att bli av med ett par skridskor, annars var kommersen god.

Ett par temuggshållare från transsibiriska järnvägen med hammaren och skäran på. Det och mycket annat gick att köpa på Ikeaparkeringen på lördagen.

Annons

Det var andra året som Ikea ordnade vad man kallar Sveriges största loppis. I Valbo var de första spekulanterna på plats redan när de 80 loppisförsäljarna började packa upp sina prylar. Sedan tjocknade leden av loppisentusiaster snabbt framför borden.

På plats fanns också Gästrike Återvinnare som berättade hur mycket vi tjänar på att återanvända och Myrorna och Stena Recycling som erbjöd sig att ta hand om det som inte blev sålt.

Mer läsning

Annons