Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gävlebo letade knark med pannlampa

Polisen stoppade en bil med två narkotikamisstänkta personer i. En stund senare sågs en man med pannlampa leta något i diket. Men polisen letade bäst och hittade en påse narkotikaklassade tabletter.

Annons

Sent på söndagskvällen mötte en polispatrull en bil i höjd med Sörby Urfjäll. När patrullen svängde efter bilen försökte föraren köra ifrån polisbilen, men lyckades inte. Polispatrullen kom ikapp bilen som stannade vid Järnvägsmuseet.

Händelsen inträffade vid midnatt. Poliserna kunde konstatera att bilföraren, en man född 1987, visade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och dessutom saknade körkort. Med i bilen var också en kvinna, som även hon visade tecken på att vara narkotikapåverkad.

Båda togs med till polisstationen för kroppsbesiktning.

Senare på natten fick en polispatrull se en person som gick med pannlampa och letade något i diket där bilen försökte smita från poliserna. Han identifierades som en person som tidigare gjort sig skyldig till narkotikabrott.

Polisens slutsats var att personerna i bilen kastat ut narkotika från bilen, när de blev förföljda av polisen. På morgonen sökte polisen av området med hundar och hittade en påse med narkotikaklassade tabletter.

Mer läsning

Annons