Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grant Thornton flyttar in i större lokaler vid Åhléns i Gävle

Under fredagen flyttar revisions- och konsultföretaget Grant Thornton in i större lokaler på Drottninggatan 18 i Gävle.

Annons

LÄS OCKSÅ: Klart att Wayne´s Coffee tar över Nordeas lokaler

Grant Thornton lämnar sina lokaler på Brunnsgatan 56 och flyttar in i nya lokaler på Drottninggatan 18 vid Stortorget. Anledningen är tillväxten i företaget samtidigt som man vill skapa en mötesplats för entreprenörer i Gävle.

– Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Anledningen är vårt starka fokus på att stötta entreprenörer och entreprenörsföretag, säger kontorschefen Thomas Ljungkrantz i ett pressmeddelande.

– Vi är i dag cirka 30 medarbetare på Gävlekontoret och är ständigt på jakt efter att bli fler för att möta efterfrågan på våra tjänster. Bland annat har vi en expansiv ekonomiserviceverksamhet där vi med till exempel kundportal och app digitaliserar och effektiviserar för våra kunder. Vår nya kvittotjänst, där man fotograferar sina kvitton direkt i sin smartphone är bara ett exempel.

LÄS MER: Nu görs det om i Åhlénshuset

I och med flytten till större lokaler, på den tredje våningen av fyra i Åhlénshuset på totalt 871 kvadratmeter, kommer Grant Thornton framöver att i större utsträckning kunna hålla seminarier i egna lokaler. Därmed kan man skapa en mötesplats för entreprenörer och nätverkande i Gävle.

Officiell invigning beräknas ske den 4 februari 2016.

Mer läsning

Annons