Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där Kristian Bransell...

/
  • NOBEL. Linda Eriksson, 21 år, och Kristian Bransell, 23 år, från Gävle vann en varsin plats på nobelfesten i ett lotteri för studenter.

...23 år, från Gävle som var med på nobelfesten i lördags.

Annons

Hur kom det sig att du fick gå på festen?

– I augusti fick jag nys om ett studentlotteri där vinsten var att gå på nobelfesten. Jag köpte varsin lott till mig och min flickvän och vi vann. Vi blev verkligen överraskade. Sedan var det bara att ta tag i alla förberedelser. Vi läste in oss på hur allt skulle gå till. Som tur var kunde jag ha min pappas frack. Men till min tjej skulle vi fixa klänning, håruppsättning och smink. Vi tog en privatlektion i vals också.

Hur var det på festen ?

– Det var fantastiskt. Stämningen var väldigt avslappnad och trevlig. Och maten var fantastiskt god.

Träffade du några kändisar?

– När min tjej skulle hänga av sig sin päls stod Göran Hägglund bredvid. Sedan när vi dansade vals stötte vi ihop med Carl Bildt och hans fru. Jan Björklund dansade också och statsministern dansade med sin fru Filippa. Lars Ohly släppte verkligen loss. De var avslappnade och verkade ha trevligt. När man ser dem i riksdagen verkar de vara på ett visst sätt men på den här festen var de som vem helst. Sedan såg vi kungafamiljen också så klart.

Vad var det bästa med kvällen?

– En höjdpunkt var servitörernas entré vid desserten. Men sedan tyckte jag att det bästa var att se min flickvän så vacker som hon var under kvällen.

Vem var bäst klädd?

– Av de offentliga personerna var det drottningen. Hennes klänning var jättevacker och så hade hon en krona som passade bra till. Men av alla gäster var min flickvän bäst klädd.

Mer läsning

Annons