Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är Gävleborna som kan komma med i Paradise Hotel

Tre Gävlebor har chans att komma med i Paradise Hotel. På måndagen lades deras presentationsfilmer ut på TV3 play.

Annons

I februari var tidigare Paradise Hotel-deltagarna Saga Scott och Aina Lesse på Slick City i Gävle för att hitta nya deltagare till uttagningsprogrammet Paradise Hotel Förspelet som börjar sändas på TV3 nu i maj.

Med sig som sidekick hade de Jennifer Alabi från Skutskär som deltog förra året.

Läs också: Paradise Hotel söker deltagare i Gävle

Nu visar det sig att fem deltagare som sökte i Gävle är med i resan mot slutgallringen. På måndagen lade TV3 upp deras presentationsfilmer.

Tre av dem bor i Gävle: systrarna Julia och Sofie Karström samt Odd Claesson.

Julia Karström, 20, jobbar som frisör på Nikita Hair och spelar innebandy.

Hon säger att hon är en glad och framåt person som är överallt. Hennes villkor för att ställa upp är att syrran Sofie också kommer med i programmet.

Julia Karströms presentation på TV3 Play

Sofie Karström, 22, jobbar som butiksbiträde och fritidspedagog. Hon beskriver sig själv som en social person, "dramatisk men fin på insidan" och hon lovar "att spåra fullständigt" om hon kommer med.

Sofie Karströms presentation på TV3 Play

Odd Claesson, 26, bär en mask som föreställer honom själv. Han säger att han letar efter fest, kul och glädje och beskriver sig själv som rak och ärlig och en som gillar att festa och ha kul.

Odd Claesons presentation på TV3 Play

I Paradise Hotel Förspelet kommer tittarna att få se ett sammandrag av castingarna runt om i Sverige och sedan följa urvalsprocessen. Hur många av dem som sedan går vidare till själva Paradise Hotel är okänt.

Mer läsning

Annons