Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I kväll: Live-TV från premiären

Så är det dags för invigningen av nya Gavlevallen. Men lugn. Är du inte på plats kan du följa publikfesten här. Vi sänder live från klockan 17.00, fram till avspark, i kväll onsdag.

Annons

Se matchen direkt här via C MORE Sport

Nu är det äntligen dags. Första matchen på nya Gavlevallen blir ett derby direkt. Vilket GIF är bäst i Norrland? Gefle IF mot GIF Sundsvall.

Biljetterna till det heta första mötet är slutsålda. Men häng med i vår tv-sändning så får du allt det senaste inför premiärmatchen och från invigningsfesten.

I vår livesändning medverkar bland annat Gefle IF:s klubbdirektör Eva von Schéele-Frid. Hasse Berggren, GIF:s sportchef, förre stjärnan Mathias Woxlin och tidigare tränaren Pelle Olsson. På plats finns förstås också tidningarnas sportkrönikör Stisse Åberg, som analyserar såväl läget inför matchen som den nya arenans betydelse.

Dessutom medverkar politikerna bakom beslutet att bygga arenan och arkitekten som ritat den, några av de barn som medverkar vid själva invigningsceremonin och så blir det massa folkvimmel och livemusik.

Men allra först blir det ett världsrekordförsök av bolljonglören Tomas Lundman. Så häng med oss från början!

MISSA INTE:

Tävla med din bild från Gavlevallen

Mer läsning