Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inflyttningsklart i nya CH-kvarteret

Inflyttningen i HSB:s nya lägenheter i bostadsrättsföreningen Grand närmar sig. 53 av de 65 lägenheterna är sålda och 1 oktober är de första bostäderna färdiga för inflyttning.

Annons

– Försäljningen av lägenheterna har gått bra med en liten kris i oktober förra året. Men i februari-mars sålde vi jättebra, säger mäklaren Katarina Brodecki på firman Brodecki och Partners som säljer lägenheterna.

Sammanlagt är 53 av de 65 lägenheterna sålda och inflyttningen ska ske i tre etapper. I den första uppgången, som ligger på Norra Centralgatan närmast hotellet ska de nya bostadsrättsägarna flytta in 1 oktober.

Nästa uppgång öppnar 1 november och den sista, med porten mot Ruddammsgatan, 15 december.

– Inflyttningsdatumen är spikade och bör hållas. Men vi rekommenderar folk att flytta in något senare eftersom det kan bli trångt i hissar om alla kommer samtidigt, säger Katarina Brodecki.

Av de 12 lägenheter som fortfarande inte är sålda är de flesta tvåor, men Katarina Brodecki är inte orolig, eftersom hon tror att de som köper tvåor inte brukar planera sina flyttar lika långt i förväg som de som köper större lägenheter.

– Tvåor brukar gå i ett senare skede.

Helgen 12-13 september är det visning av den första möblerade lägenheten i brf Grand. Katarina Brodecki räknar med ett stort intresse.

Mer läsning

Annons