Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Johan Palm möttes av skrikande fans i Valbo

/
 • STORT JOHAN- FAN. Sara Wängmark från Edsbyn hade gjort en egen Jag älskar Johan Palm-tröja och i ansiktet hade hon skrivit hans namn.
 • JOHAN PALM SKAPAR HYSTERI. Fansen skrek och grät om vartannat.
 • PÅ TURNÉ. Till fansens lättnad hade Johan Palm inte anammat den nya, mer vattenkammade stilen som han fick i Filips och Fredriks tv-program i New York förra söndagen. Johan var sig lik med det lingula håret och den svarta hatten.
 • STORT JOHAN- FAN. Sara Wängmark från Edsbyn hade gjort en egen Jag älskar Johan Palm-tröja och i ansiktet hade hon skrivit hans namn.
 • SKRIKANDE FANS. De flickor som stod längst framme vid scenen kunde inte kontrollera sin glädje när de äntligen fick se sin idol- Johan Palm.
 • VI ÄLSKAR DIG JOHAN. Sedan Johan Palm var med i tv-programmet Idol har han haft en hängiven publik.
 • JOHAN PALM- LOOK ALIKE. Många av Johan Palms fans klär sig precis som han, flera i publiken bar till exempel svart hatt.
 • FICK HJÄLP MED UTSIKTEN. En av Johans yngre beundrare, sjuåriga Line Henriksen, fick sitta på mammas axlar för att få en skymt av idolen.
 • STORT JOHAN- FAN. Sara Wängmark från Edsbyn hade gjort en egen Jag älskar Johan Palm-tröja och i ansiktet hade hon skrivit hans namn.
 • JAG ÄLSKAR DIG; SNYGGING. 16-åriga Sofie Fröjd från Bollnäs stod längst fram vid scenen med sitt kärleksplakat. Efter framträdandet ställde hon sig i den evighetslånga kön och väntade tålmodigt på att få överlämna sin kärleksförklaring.
 • EN ANNAN IDOL. Alice Svensson från Hedesunda, som kom tvåa i Idol- finalen, stod en bit ifrån de skrikande fansen och lyssnade på sin kompis Johan.
 • LOOK ALIKE. En liten Johan Palm-kopia väntade tålmodigt i den långa kön för att få en autograf av idolen.

Ljudet av skrikande fans var öronbedövande när idolen Johan Palm uppträdde i Valbo i går.
– Johan, vi älskar dig.

Annons

Det rullar på för Johan Palm. Sedan han var med i tv-programmet Idol har han skapat hysteri bland sina unga fans. Förra söndagen var 17-åringen i New York för att delta i Filip och Fredriks tv-show, i går var han i Valbo köpcentrum för att uppträda och signera skivor.

Det var pirrigt av förväntan framför scenen. Fans från bland annat Bollnäs, Söderfors och Östhammar hade åkt till Valbo för att se idolen. En av dem var Sara Wängmark från Edsbyn.

– Jag har åkt ända hit bara för att få se honom. Johan är alltid sig själv och han är en underbar person.

Flickorna i publiken stod redo med kameramobiler när Johan äntligen äntrade scenen. I Söndagsparty med Filip och Fredrik gjordes Johan Palm om och han fick en ny, preppy stil. Men till fansens glädje såg Johan ut som vanligt med yvigt hår och svart hatt. Han sjöng och spelade akustisk gitarr med sin storebror Henrik. När de framförde "Emma- Lee" sjöng publiken med i varenda versrad.

– Han är så jävla bäst, utbrast Sofie Fröjd, 16 år, från Bollnäs.

Hon stod längst fram vid scenen och höll upp ett rosa plakat där hon skrivit en mängd kärleksförklaringar till Johan. Efter framträdandet, som bestod av fem låtar, ställde hon sig i den långa signeringskön och väntade tålmodigt på att få överlämna det gigantiska kärleksbrevet.

– Jag hoppas att han tar kontakt med mig.

Det var idoltätt i Gävle i går. Idolen Alice Svensson var också i Valbo för att lyssna på sin vän Johan. Men hon höll sig lite bakom scenen, en bit ifrån de skrikande fansen. Och på Gävletravet uppträdde en annan idol, nämligen Måns Zelmerlöw.

Mer läsning

Annons