Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jonas showade med Knäckebröderna

/
  • 5-årige Jonas Söderqvist fick en egen mikrofon av Hilding, en av Knäckebröderna, som trodde att Jonas ville sjunga på scenen. Men han ville bara dansa.
  • ung publik. Emma Engwall och Elsa Berglund var två av många unga Gävlebor som såg Doris och Knäckebröderna på Konserthuset på söndagseftermiddagen.
  • Musikshow för unga. Doris och Hilding under söndagens show på Konserthuset.

Det var fullt ös i Konserthuset på söndagseftermiddagen. På scenen stod Doris och Knäckebröderna Hilding och Helding, det vill säga Viktoria Johansson, Micke Hansen och Anders Johansson.

Annons

Gruppen är känd från många program i barnteve, de har gjort flera skivor varav en belönats med en Grammis.

Publiken, som bestod av mycket unga Gävlebor samt deras föräldrar och/eller far- och morföräldrar, var med på noterna direkt när musikshowen drog igång. Svängig musik och roligt mellansnack.

I slutet av den 45 minuter långa showen undrade gruppen om inte något barn vill komma upp på scenen och sjunga. Flera händer i luften, men ingen vågade komma upp. Då tog 5-årige Jonas Söderqvist mod till sig och gick glatt upp på scenen och förkunnade att han vill dansa.

Sagt och gjort. Hilding och Helding sjöng sin hit ”Knäckebröderna” och Jonas dansade hejvilt på stället till publikens stora jubel.

Som tack fick Jonas en cd av Doris och gick belåten tillbaka till mamma och pappa.

Mer läsning

Annons