Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man i stringtrosor åtalas för sexuellt ofredande

Nu åtalas 24-åringen som misstänks för sexuellt ofredande sedan han visat sig i stringtrosor för fyra tonårsflickor i Strömsbro i höstas. 24-åringen har tidigare frikänts från misstanke om ett sexuellt ofredande i Skutskärs sporthall.

Annons

Det var i oktober i fjol som 24-åringen greps i en bil i Strömsbro, iklädd kvinnounderkläder. Anledningen till gripandet var två olika anmälningar samma kväll från fyra tonårsflickor om att han klivit ur bilen och visat sig för dem i behå och stringtrosor, samtidigt som han smekte sig själv.

24-åringen anhölls men nekade till anklagelserna. Han hade inte visat sig för flickorna, han hade suttit i bilen hela tiden, hävdade han. Den annorlunda klädseln förklarade han med att det var hans stil.

I åtalet mot honom som kom på tisdagen finns också en bilstöld med. 24-åringen saknade också körkort och är därför också åtalad för olovlig körning.

Bara ett par dagar före händelsen i Strömsbro frikände Uppsala tingsrätt 24-åringen helt från ett uppmärksammat sexuellt ofredande i Skutskärs sporthall. En man ska ha stått i omklädningsrummet med handen i kalsongerna och frågat en 11-åring om han vill hjälpa till. Tingsrätten fastslår att det var 24-åringen som var där, men anser det inte klarlagt att han uppträtt så som åklagaren påstod.

Mer läsning

Annons