Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Massörer bestörta efter avslöjandet

/

Noorit "Lita" Berg är bestört över avslöjandena om sexmassage på en thaimassagesalong i Gävle.
– Det här är skit för mig, som thailändare och massör. Folk kan tro dåligt om oss, men hos mig får man ingen sexmassage, säger hon.

Annons

Litas massage på Tullbomsgatan i Gävle har funnits i tre år och var först i Gävle med att erbjuda traditionell thaimassage. Hon har hyfsat med kunder, och försöker ta hand om sina stammisar genom att bjussa på tio minuter extra, eller lite mat.
De senaste månaderna har det dykt upp några nya thaimassageställen i Gävle. Det innebär inte bara ökad konkurrens. Noorit Berg får allt oftare frågor om hon också gör "det där lilla extra", det vill säga onanerar åt kunderna.
– De säger att de kan betala extra. Ibland blir jag arg och säger "Va fan", men ibland är jag lugn och säger "Jag gör inte sånt, bara massage". Det har blivit normalt för mig att de frågar, men jag tycker inte om det, säger Noorit Berg.
Själv är Lita tydlig på sin hemsida. "Den traditionella Thaimassagen har absolute ingenting att göra med erotikmassage" står det där. Men hon är ändå rädd att alla thaimassörer ska få dåligt rykte nu. Hennes son Nakorn Berg håller med.
– Det här förstör för alla. Om jag var kvinna kanske jag inte skulle vilja att min man gick på thaimassage längre, säger han.
De känner till tjejerna som jobbat på massagestället på Hattmakargatan. Vanliga tjejer, säger Lita, men hon har hört att de skickar pengar till Stockholm.

Mer läsning

Annons