Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Molly Sandéns låt ute på nätet – diskas från Mellon i Gävle?

/

Några takter av Molly Sandéns bidrag till Melodifestivalen har legat ute på nätet.
I dag avgörs om hon får tävla i Gävle eller om hon diskas.

Annons

Häromveckan avslöjade Aftonbladet att Anna Books bidrag av Gävletrion Lennart Wastesson, Sven-Inge Sjöberg och Larry Forsberg låg ute på nätet. Ett par timmar senare meddelade SVT att bidragit diskades.

Läs mer: Gävletrios låt diskades

Läs mer: Wastesson om diskningen

Nu skriver tidningen att en halv minut av Youniverse, Molly Sandéns bidrag till Gävles deltävling, ska ha legat ute på sajten Amazon. Det handlar om den förhandslyssning skivbolagen erbjuder kunderna att lyssna på innan de bestämmer sig för om de vill köpa eller inte. Enligt SVT:s regler får bidragen inte spelas i förväg. Gör de det får artisten inte delta.

Läs mer: Länk till Aftonbladets artikel

När GD på tisdagsmorgonen går in på brittiska Amazon, en av de sajter där låtsnutten enligt Aftonbladet ska ha varit utlagd, finns den dock inte längre tillgänglig.

Lili Assefa, pressansvarig för Melodifestivalen, säger till Aftonbladet på måndagen att de ska kontakta Molly Sandéns skivbolag och i dag tisdag kunna svara på om det kommer att påverka Molly Sandéns deltagande i Melodifestivalen.

Läs mer: Molly Sandén avslutar deltävlingen i Gävle

Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Gefle Dagblads nya app här, till Iphone eller till Android.

Mer läsning

Annons