Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mystiskt skadad man har fått lämna sjukhuset

Den 26-årige man som i lördags kväll hittades i diket bredvid Övägen i Hedesunda har fått lämna sjukhuset. Han säger sig inte ha något minne av vad som har hänt.

Annons

Det var en förbipasserande person som fick syn på mannen som larmade polisen vid 23.30-tiden på lördagen. Bredvid mannen låg en motorcykelhjälm men polisen är inte säkra på att han färdats på en motorcykel. Ingen vet heller hur han hamnat i diket.

Enligt den första rapporten skulle mannen vara allvarligt skadad, men på söndagen var han så pass bra att polisen kunde förhöra honom om händelsen. 26-åringen kunde då inte berätta någonting om hur han hade hamnat i diket, eller hur han fått sina skador.

– Han minns bara att han har åkt moped och kommit hem vid 18-tiden på kvällen. Sedan har han minnesluckor, säger polisens förundersökningsledare Hans Erixon.

På måndagen kom en lugnande rapport från Gävle sjukhus där mannen varit inlagd. Efter att ha förts över från akuten till en vårdavdelning kunde han senare under söndagen helt skrivas ut från sjukhuset.

Ärendet har nu hamnat på närpolisavdelningen som i går inte hade någon anställd i tjänst. I nuläget finns inga misstankar om att något brott har begåtts.

Mer läsning

Annons