Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mystiskt skadad man har kunnat lämna sjukhuset

Den man som hittades skadad i ett dike i Hedesunda natten mot söndagen har nu kunnat lämna sjukhuset. Mannen sades först vara allvarligt skadad.

Annons

Exakt vad som hänt mannen vet inte polisen ännu, men man misstänker att han kan har färdats i något fordon. Bredvid mannen låg en motorcykelhjälm men polisen är inte säkra på att han färdats på en motorcykel.

– Han kan ju ha gått på vägkanten med hjälmen i handen och blivit påkörd, säger vakthavande befäl vid polisen, Sven-Erik Hammar.

– Vi har i alla fall inte hittat något fordon.

Enligt den första rapporten skulle mannen vara allvarligt skadad, men på söndagen var han så pass bra att polisen kunde höra honom om händelsen. 26-åringen kunde då inte berätta någonting om hur han hade hamnat i diket, eller hur han fått sina skador.
- Han säger att han minns att han fått skjuts på moped av någon okänd person, men vet inte om det var då olyckan inträffade, eller om den gått till på något annat sätt, säger Sven-Erik Hammar vakthavande befäl vid Gävlepolisen.

På måndagen kom en lugnande rapport från Gävle sjukhus där mannen varit inlagd. Efter att ha först över från akuten till en vårdavdelning kunde han senare under söndagen helt skrivas ut från sjukhuset.

Mer läsning

Annons