Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Öppnar nytt gym på Brynäs

/
  • ÖPPNAR NYTT. Philip Gunholmer expanderar med gymmet Everytime Fitness och startar en filial på Brynäs. ”Flera av mina kunder bor på Brynäs och här finns bara två gym sedan tidigare”, säger han.

Snart öppnar ytterligare ett gym i Gävle. Det är Everytime Fitness som startar en filial på Brynäs.

– Det är en överetablering av gym i de centrala delarna av Gävle. Men på Brynäs finns bara två sedan tidigare, säger ägaren Philip Gunholmer.

Annons

Arbetarbladet berättade på tisdagen att gymjätten Sats haft svårt att få snurr på affärerna och därför lämnar Gävle.

Men det hindrar inte andra från att expandera. Gävlebon Philip Gunholmer driver i dag gymmet Everytime Fitness i affärshuset Konturen vid Stortorget.

24-timmarsgymmet startade för två år sedan och har i dag 700 medlemmar.

För ”vanligt folk”

Nu känner sig Gunholmer redo för att utöka sin verksamhet genom filialen på Brynäs.

– Vi har ungefär hundra medlemmar som bor på Brynäs. Jag inriktar mig på vanligt folk som vill komma igång med sin träning, Jag tror att vi kompletterar de andra gymmen som finns där.

Planerar utegym

Det nya gymmet på Brynäsgatan ligger i Brynäs Cykels tidigare lokaler och öppnar senare i augusti. Gymmet med sina 250 kvadratmeter blir ungefär hälften så stort som i Konturen.

Företaget har i dagsläget endast timanställda. Förutom filialen på Brynäs planerar Everytime Fitness även att dra igång ett ”utegym” med träning som påminner om sättet militärer håller igång i grupp.

– Jag hoppas kunna köra igång det i höst. Förhoppningsvis får vi hålla till i Boulognern.

Mer läsning

Annons