Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Publiken blev utan hemlig gästartist

/
  • Inte alla i publiken under onsdagens Sommarkväll på Stortorget i Gävle var helt nöjda - den hemliga gästartisten dök nämlingen inte upp.

En och annan i publiken på Sommarkväll på Stortorget kanske blev besviken när den utlovade gästartisten som skulle avsluta programmet inte dök upp.

Annons

– Det var en icke namngiven hemlig gäst som skulle sitta i soffan på scenen, säger Joakim Lundberg, projektledare för Sommarkväll.
Vem den hemliga gästen skulle ha varit vill Joakim Lundberg inte avslöja för tidningarna. Han vill inte att artisten ska få lida för den inställda programpunkten.
– Det skulle vara en gäst i soffan på scenen och Pernilla skulle ha pratat med honom eller henne, säger han.
När Arbetarbladet pratar med Joakim Lundberg kommer det fram en familj som undrar vart den hemliga artisten tog vägen.
– De flesta är nöja ändå. Det är bara några få som är besvikna, säger Joakim Lundberg om publikens reaktion på att den hemliga gästen inte kom.
För övrigt är Joakim Lundberg nöjd med kvällen. Han tycker det är lite konstigt att inte alla förstått att Sommarkvällen denna vecka började redan klockan 17.
– Nickelodeon har varit här en vecka och marknadsfört kvällen och vi har skrivit på vår hemsida. Vi har varit jättetydliga, säger han.
Trots det uppskattar Anders Gustafsson som är säkerhetsansvarig för Sommarkväll att runt 11 000 dök upp på Stortorget.
Vid niotiden på kvällen säger polisen att det är lugnt på stan, till skillnad från samma tid under förra veckans sommarkväll.

Mer läsning

Annons