Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slog och hotade förre arbetsgivaren

46-åringen som tårgassprayade och misshandlade sin före detta arbetsgivare anhölls igen på tisdagen. Nu har han försökt hota honom att ta tillbaka sin polisanmälan.

Annons

Det var i mitten av februari som 46-åringen kom in till sin före detta arbetsplats. Syftet verkar ha varit att ta en dator med sig därifrån. När företagets ägare försökte hindra honom fick han en tårgasdusch i ögonen. 46-åringen hade också en batong med sig som han slog honom med.

46-åringen blev efter det anhållen misstänkt för rån och vapenbrott, eftersom polisen vid en husrannsakan hemma hos honom hittade både ammunition och något som liknade sprängdeg.

Den gången släpptes han på fri fot efter förhör. Det framgick i kontakterna med mannen att han tidigare på dagen hade sökt hjälp inom sjukvården. Senare har det visat sig att den misstänkta sprängdegen inte var något explosivt ämne. Det framgick också

På tisdagen kontaktades den förre arbetsgivaren på nytt av 46-åringen. Nu krävde han under hotfulla former att denne skulle ta tillbaka sin polisanmälan.

Även den här gången hittade polisen ammunition i hans ägo. Mannen är inte känd för någon kriminalitet under de senaste tio åren.

Mer läsning

Annons