Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tjejgäng vann 3,6 miljoner

Fyra kompisar köpte ett färdigt spel för 75 kronor på ICA Kvantum Fjällbacken. Vinsten blev 3,6 miljoner kronor. I går var de in till spelbutiken för att kontrollera att allt stämde.

Annons

– Otroligt! Vi spelar på Måltipset och några andra spel varje vecka och det har väl gått sådär, men att ge upp har inte funnits i tanken, säger en av vinnarna.

Ett tjejgäng från Gävle köpte så kallat Lördagsgodis inför helgen. Det är en blandning av Lotto, Stryktipset, Måltipset och Joker där systemen och tipsraderna redan är ifyllda.

Bingo på måltipset

I lördags kväll blev det bingo på Måltipset och de sex raderna gav drygt 3,6 miljoner kronor.

I går var de in till ICA Kvantums spelbutik för att kontrollera guldraden. Vinnarna brukar spela varje vecka. Den här veckan tyckte de Måltipskupongen såg svår ut så kompisarna tog hjälp av maskinen, som fyllde i vinstraderna.

När Pierre Jonsson på Svenska Spel fick tag på en av vinnarna trodde hon inte att det var sant:

Fira med champagne

– Nu ska vi först dela upp vinsten och sedan kommer viatt gå ut och äta middag med champagne för att fira det hela. Sedan får vi se vad som händer. Kanske åker vi till England och tittar på några av lagen som hjälpte oss att få in miljonvinsten, avslutar en av de glada vinnarna som också meddelar att tjejerna vill vara anonyma.

Mer läsning

Annons