Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vann bröllopsresa

/

”Vad skulle du göra om du fick 50 000?”, undrade en vadslagningsfirma i en tävling på nätet?

”Ta med frugan på bröllopsresa igen”, svarade Per-Anders Pudas från Gävle. När han kom hem från julfirandet hade han fått hem en oväntad försenad julklapp.

Annons

hallå där...

– De ringde från en blomaffär redan när vi var på väg hem och undrade om vi skulle vara borta länge till eller om blommorna skulle klara sig. När vi tittade närmare på blommorna så fanns det en lapp: ”Grattis, du har vunnit tävlingen – mer info följer efter nyår”.

Vad tänkte du då?

– Vi blev väl lite chockade båda två. De hade ju inte ringt oss så vi tänkte att ”det här kan ju lika gärna vara ett skämt”. Men morgonen efter så ringde de och gratulerade, vi hade vunnit priset på 50 000.

Varför vill du ta med frun på bröllopsresa igen?

– Vi gifte oss i augusti och åkte på bröllopsresa till Turkiet några dagar senare. Medan vi var där så blev jag påkörd av en bil mitt i natten, på trottoaren. Jag blev liggande på sjukhus i Turkiet och vi blev tvungna att operera, de satte in nio skruvar i benet och vi fick vara kvar några dagar extra, med mig i sängen.

Ska ni åka till Turkiet nästa bröllopsresa också?

– Det vet jag inte än. Vi avvaktar med resan lite till, tills jag har blivit helt bra i benet. Det kan ta några månader till.

Mer läsning

Annons