Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rosehills sista Sommartorsdag överraskade med två gästartister

Årets sista Sommartorsdag på Rosehills drog storpublik. Besökarna hade kvällen till ära turen att få lyssna på två gästartister.

Annons

Sommarkvällarna på Rosehills har kort sagt varit en succé. Under flera torsdagar har besökare kunnat njuta av mat och dryck för att sedan lyssna till olika förband, Erik Brodén med band och dessutom en hemlig gästartist. Varje torsdag har det varit mellan 700 och 1000 besökare.

Läs mer: 40 års väntan över – musiklegend på turné

Sommaravslutning på Rosehills Sommartorsdag.

– Det har verkligen varit bra, fantastiskt trevlig publik och fast vi haft mycket folk har det inte varit bråk. Alla möjliga människor har kommit, både yngre och äldre, säger Sara Johansson på Rosehills och fortsätter:

– Jag måste säga att vi har jättebra personal där alla inblandade varit glada och positiva. Det är vi tillsammans, gästerna och vi som arbetar, som gör att det blir en trevlig stämning.

Läs mer: Världskänd artist vid Kul på vallen: "Superstolt att han vill komma hit"

Under torsdagskvällen var Louise Rosén förband och senare bjöds det på två gästartister, nämligen Christian Kjellvander och Per Persson. Erik Brodén är mycket nöjd med sommarens spelningar på Rosehills Sommartorsdag och Delsbo bygdegårds Kul på vallen.

– Succé succé succé! Det är fantastiskt kul, det är succé igen och det känns som att det kommit mer folk nu än tidigare. Jag tycker det är en mer blandad publik, det är fler äldre som vågar sig hit, säger Erik Brodén.

Varför har spelningarna lockat så stor publik?

– Det är bra musik, bra artister och vi har ett jäkligt bra band. Man får skippa jantelagen ibland och bara säga som det är. Folk vet att vi har bra gästartister, att det alltid är en överraskning, säger Erik Brodén, och menar att man försökt fått tag på tjejer till spelningarna men utan framgång.

– I år har det verkligen varit en blandning men tyvärr inga tjejer. Vi bestämde oss i fjol att vi den här sommaren skulle försöka att bara ha tjejer. Jag gick ut hårt och har pratat med alla möjliga, men flera som velat komma har fått förhinder. Amanda Jensen, Titiyo, Nina Persson, Marit Bergman – jag vet inte hur många jag pratat med men som varit uppbokade.

Mer läsning