Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Äldre kvinna försvunnen – kan gå långa sträckor

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

En 73-årig kvinna försvann från ett boende i Hofors sent i går kväll. Kvinnan beskrivs som pigg och kan gå långa sträckor, enligt uppgifter från polisen.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Tre skottlossningar har ägt rum på olika ställen i Malmö. Ingen person tros ha kommit till skada.

Att söka efter stjärnor som mystiskt försvunnit kan vara ett sätt att hitta avancerade utomjordiska civilisationer. Det föreslår tre astronomer vid Uppsala universitet i en kommande uppsats i tidskriften Astronomical Journal.

Internationellt:

En 17-årig pojke dödades av polis efter att ha gått till attack med yxa och kniv ombord på ett tåg utanför staden Würzburg i Tyskland. Fyra personer skadades svårt i attacken.

Nordkorea har skjutit upp tre ballistiska robotar, uppger Sydkoreas militär enligt AFP. De tre robotarna flög mellan 50 och 60 mil österut mot Japanska sjön, enligt ett uttalande.

Sport:

För första gången i år har Gefle tagit tre poäng i en och samma match i allsvenskan. Det trots en turbulent matchuppladdning. "Varje seger är betydelsefull" säger GIF-tränaren Thomas Andersson.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Twitter: @ABnyheter

Julia Andersson

Henrik Sjöström

Mer läsning

Annons