Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Beväpnad man ihjälskjuten av polis i Stockholm

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt utan några allvarliga händelser. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder under natten.

Publikfest när Niklas Strömstedt intog Furviksparken: "Gör luftsparkar mot himlen"

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sv erige:

En beväpnad man i 40-årsåldern sköts till döds av polis i Viksjö, norr om Stockholm, efter att ha hotat både polis och en annan person.

Jordbruksverket har ett stort underskott och måste spara 100 miljoner kronor av sin totala förvaltningsbudget på 500 miljoner kronor.

Internationellt:

Fyra poliser har skjutits till döds och tio skottskadats vid en demonstration i Dallas i USA. Demonstrationen var en reaktion på polisens brutalitet mot svarta misstänkta.

En självmordsattack mot en shiitisk helgedom dödade minst 30 personer och skadade 50 i Balad, ungefär sju mil norr om Bagdad.

13 personer har omkommit och 28 har skadats i en krock mellan två bussar på en motorväg mellan huvudstaden Khartoum och staten Jazeera i Sudan.

Sport:

Nytt NHL-kontrakt för Jacob Markström – stannar i Vancouver.

Antoine Griezmann blev stor matchhjälte med sina två mål när Frankrike besegrade Tyskland i semifinalen. Frankrike spelar därmed EM-final mot Portugal på söndag.

15-åriga Julia Engström gjorde i dag majordebut som yngsta svensk någonsin. Och det blev succé direkt när hon gick runt US Open-banan på par.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Twitter: @ABnyheter

Sofia Forell

Pontus Hellsén

Mer läsning

Annons