Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Bil omhändertogs – ägaren misstänks för ett 60-tal brott

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

En moped med uppbrutet tändningslås och bortslipat ramnummer stoppades av polisen i Stigslund under natten mot tisdag. Nu misstänks föraren för flera brott.

En väktare larmade polis när en bil lämnade ett företagsområde i Kungsgården under natten. Bilen hittades övergiven i Jäderfors och omhändertogs. Ägaren är en man som står på ett 80-tal fordon, är dömd över 40 brott – och misstänkt för ytterligare ett 60-tal.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En ung man har avlidit efter en båtkrasch vid Saltsjöbaden utanför Stockholm. Båten ska ha kört in i en bergvägg.

Två kompisar som var ute på skogspromenad i Borås hittade plötsligt en granat. Sent på måndagskvällen sprängde polisens bombgrupp den.

Internationellt:

En fransk domstol häktade på måndagen en 16-årig flicka anklagad för att ha planerat en terrorattack i Frankrike.

En tioårig pojke omkom i en olycka i en vattennöjespark i Kansas, USA. Det ska ha skett i en vattenrutschkana som marknadsförs som världens största.

Sport:

Förbundskaptenen Staffan Lidbäck var besviken efter terrängritten i OS i går. Det svenska fältävlanslaget slutade sexa och är borta från medaljstriden. Men ljusglimten var Hoforsryttaren Frida Andersén, som enligt Lidbäck gjorde sitt livs tävling.

Henrik Persson trodde att han räddat åtminstone en poäng åt Valbo hemma mot Timrå. Men Valbo har motvind just nu och förlorade på en snedträff i matchens sista minut.

Hon somnade med ett leende på läpparna och med guldet bredvid sig. Sedan laddade guldhjälten Sarah Sjöström om och gick enkelt vidare till final på 200 meter frisim.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Twitter: @ABnyheter

Julia Andersson

Adrian Sadikovic

Mer läsning

Annons