Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Tre fall av misshandel under natten

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

Under tisdagskvällen tillkallades polis till Resecentrum i Gävle på grund av ett bråk. En man hade misshandlat två personer. Den ena hade skallats i ansiktet och den andra hade fått ett slag.

Vid midnatt natten mot onsdag larmades polisen till Ön i Hedesunda med anledning av en misshandel.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Tre personer vårdas för allvarliga skador sedan en lastbil kolliderat med en personbil på E18 utanför Karlskoga. Sammanlagt fem personer har förts till sjukhus.

Det var en handgranat som i torsdags kväll detonerade i en lägenhet i centrala Malmö. En granne såg hur flera personer bröt upp lägenhetsdörren och sedan slängde in något.

Internationellt:

Det amerikanska flygvapnet meddelar att den första divisionen av F-35A-plan med smygteknik är redo för strid. Detta efter flera förseningar.

Amerikansk inrikespolitik brukar ha en regel: kritisera inte den som kan ta över ditt presidentjobb. Men president Barack Obama väljer att gå till hätskt utfall mot republikanernas kandidat Donald Trump och kallar honom "olämplig som president".

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Twitter: @ABnyheter

Henrik Sjöström

Adrian Sadikovic

Mer läsning

Annons