Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stor välgörenhetsgala i Göransson Arena i september

En stor välgörenhetsgala arrangeras i Göransson Arena den 30 september – där allt överskott går till Läkare Utan Gränser.

Annons

Tillsammans med kapellmästare Anders Berglund och Sandvikens symfoniorkester uppträder några av Sveriges mest kända artister i samband med välgörenhetsgalan den 30 september. Bland andra tar Petra Marklund, Panetoz och Magnus Carlsson plats på scenen.

– Vi är otroligt stolta över att äntligen kunna presentera den här konserten som vi har jobbat med under en längre tid. Det känns fantastiskt att vi kan vara med och bidra till en bättre värld på vårt sätt. Nu hoppas vi att många kommer så att vårt gemensamma bidrag till organisationen Läkare Utan Gränser blir så stort som möjligt, säger Göransson Arenas vd Fredrik Granting i pressmeddelandet.

Kvällens konferencier är Agneta Sjödin och biljetterna släpps under onsdagen.

En välgörenhetsgala arrangeras i Göransson Arena den 30 september.

Här är artistlistan – fler presenteras inom kort:

Magnus Carlsson – sångaren, textförfattaren och låtskrivaren Magnus Carlson är kanske mest känd från bandet Weeping Willows som i år släpper nya albumet "Tomorrow Became Today".

Petra Marklund – en av Sveriges största artister och musikexporter. Hon har erövrat världen under artistnamnet September och invaldes nyligen till Stockholm Hall of Fame på Arlanda.

Panetoz – bandet fick sitt stora genombrott 2012 med singeln "Dansa pausa". De har även deltagit i Melodifestivalen vid två tillfällen – båda gångerna har de gått till final.

Nils Landgren - svensk trombonist och sångare som under åren samarbetat med stora internationella stjärnor som ABBA, The Crusaders, Eddie Harris, Bernard "Pretty" Purdie och Wyclef Jean.

Maja Frydén – sopranen som spås bli nästa svenska operaexport.

Mer läsning

Annons