Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trafikstopp förekommer på fler ställen

Annons

Angående trafik stopp norr om Gävle och inlägg av Lars Beckman att sånt inte skulle få förekomma söder om Stockholm. När jag åkte den 4 november söder om Stockholm på väg till Tyresö och i Hammarby tunneln där kan man tala om trafik stopp när folk skulle till Skogskyrkogården för att tända ljus. Och ofta är det ju stopp i trafiken i den stora staden. Jag har åkt många gånger dit och ofta är det stopp norr om stan och söder om stan. Så ett litet stopp norr om i Gävle bör man kunna överleva.

E4 bil och bussåkare

Svar direkt:

Insändarskribenten ”E4 bil och bussåkare”  har uppmärksammat att jag anser att E4 mellan Gävle och Söderhamn respektive Hudiksvall – Sundsvall måste byggas ut till motorväg med 4 filer. Anledningen till min uppfattning är de återkommande trafikstörningarna som sker på E4:an genom vårt län.

Det finns självklart trafikköer även i Stockholm eller inom centrala delar av Gävle för den delen i rusningstrafik, men mitt uttalande om E4 söder om Stockholm ska då jämföras med om exempelvis E4:an mellan Norrköping och Linköping regelbundet stängdes av på grund av allvarliga trafikstörningar.

Vi som bor norr om Dalälven bidrar med våra skattemedel till infrastrukturen i Sverige och då ska vi självfallet ha rätt till en väl fungerande infrastruktur avseende alla transportslag. E4:an genom vårt län är också porten till och från Norrland och har därmed ett nationellt intresse.

Lars Beckman (M)

Riksdagsledamot

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons