Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

GIF spanade in Ibrahim Tahini

Ibrahim Tahini – så heter spelaren som Urban Hammar var i Nässjö för att scouta förra veckan.

22-årige Tahini spelar i division 2-klubben Mellerud – och imponerade på Gefle IF som kommer att fortsätta ha ögonen på den unge anfallaren.

Annons

I samband med Gefles match mot Helsingborg passade Urban Hammar på att åka lite i förväg och se en match mellan bottenlagen Nässjö och Mellerud i division 2 mellersta Götaland.

På planen fanns 22-årige anfallaren Ibrahim Tahini från Sierra Leone som imponerat i Mellerud den här säsongen med sju mål på tolv matcher

– Vi hade fått ett tips om att han skulle vara en väldigt bra spelare. Och när vi ändå var söderut så passade vi på att titta på honom. Han är en ung och intressant spelare som kan utvecklas, säger Pelle Olsson till Ttela, en lokaltidning i Mellerud.

Natten till onsdag stängdes transferfönstret för svenska klubbar att värva ytterligare spelare. Däremot har utländska klubbar ända fram till 31 augusti på sig att värva från svenska klubbar.

– Vi kanske bjuder in spelare till att provspela med oss, men det blir först i höst. Transferfönstret öppnar inte förrän januari igen och innan dess är det inte aktuellt med några värvningar, säger Pelle Olsson.

Annons