Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

God jul, Adel!

Jag vill bara önska en god jul till alla som varit med och kämpat för Adel och hans olycksbröder. Än är inte kampen över och vi tänker inte ge upp!

En glömd symbol sitter ensam i hösten. I samma takt som löven faller glöms ett öde bort. I ljuset från en lykta njuter människor av sitt sällskap, sin ensamhet eller trygghetens varma fingrar. I kylans boning dyrkas lyckans troféer framför människoliv. Ett bortglömt öde har väl ingen dött av. Ingen som betyder något har offrats i detta krig. Han berövades solen och månens dunkla skära. Han berövades dans och sällskapsspel. I en betongklump av välsvarvade lögner bäddade han sitt bo. Utanför fönstren mot salongen drog tusentals skuggor förbi. Man skrattade i brasans sken och undvek att vända sig om. I värmen var man trygghet, i kylan en taxikund.

Alexandra

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel