Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra säsongsstart för Hedblom

Annons

Golf. Peter Hedblom har fem svenskar före sig efter första dagens spel på Europatouren. För Peters del är det säsongdebut och den sker i Bahrain.

Men trots att han är sjätte svensk på scoreboarden har han ändå startat bra och ligger på två slag under par efter första dagens spel. Det räcker till en delad 36:e plats och på den övre halvan av startfältet.

Gävlegolfaren gick runt på 70 slag och spelade stabilt hela vägen. De första nio hålen var par rätt över hela linjen och en helt okej start. Sedan gjorde han tre snabba birdies på det tionde, elfte och trettonde hålet för att sedan skjuta rundans enda bogey på det femtonde hålet.

En bra start och om samma stabila spel kan visas upp under andra dagens spel är kommer han att få spela över hela veckoslutet.

Annars är det svensk i topp genom Johan Edfors som hade en lysande dag och gick på minus åtta efter en 64-runda. han leder två slag före spanjoren Pablo Larrazabal och Peter Hansson. Även Alexander Noren (67), Christian Nilsson (68) och Robert Karlsson (69) är placerade före Hedblom.

Mer läsning

Annons