Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mental rådgivare hjälper Hedblom

Peter Hedblom är på gång igen. Efter två dagars spel på Europatouren i München är Gävlegolfaren delat bäste svensk.
– Jag har fått en nystart, säger han.

Annons

Peter Hedblom har haft en svag säsong på touren i år. Därför valde 39-åringen att för några veckor sedan anlita både en mental coach och en fystränare för att få fart på spelet.

– Lasse Evertsson, som jag jobbade med för några år sedan, har hjälpt mig mentalt de senaste två veckorna. Jag har känt att jag tappat den röda tråden lite i mitt spel och i bland kan man behöva någon som säger något nytt och få en att fokusera på rätt saker, berättar Hedblom.

Under de två första dagarnas spel på BMW International Open verkar det ha gett resultat. I går gick Peter på tre slag under par och är delad 27:a inför helgen på totalt fem under par.

– Det känns lite som en nystart, menar Hedblom som dessutom har tagit hjälp av fystränaren Pierre Johansson den senaste tiden.

– En duktig kille som jobbar med flera spelare på touren, bland annat Peter Hansson och Johan Edfors, säger Hedblom som nu ser fram emot avslutningen i München.

– Det känns som att puttningen är på rätt väg och får man till det får man bättre självförtroende och kan börja göra några fler birdies.

I går blev det fyra birdies, en bogey och resten par.

026-15 93 87

Annons