Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Guitar Hero: Greatest Hits

/

Guitar Hero: Greatest Hits

(Beenox/Neversoft/Activision)

Format: Multi

Annons

Önskar du att du kunde spela låtarna från de första Guitar Hero-spelen med komplett instrumentsättning? Tycker du att coverversionerna från de tidiga utgåvorna känns trista.

Grattis! För nu har Neversoft satt Beenox på jobbet att modernisera de äldre låtarna i "Guitar Hero"-katalogen för att kunna utnyttja alla tillbehör som finns till de senare spelen i den superpopulära spelserien.

Numera kan du spela ett utvalt antal hits från Guitar Hero 1, 2 och 3 med grafikmotorn från de senaste spelen. Dessutom får du masterversioner (alltså med originalartisterna) av samtliga spår.

I och med att originalversionerna skiljer sig från Harmonix gamla egeninspelade cover-diton så har även noterna placerats om för att passa in till musiken - på gott och ont. För precis som när Neversoft släppte Guitar Hero 3 så fanns det en del tveksamheter kring notationen. De är inte jättestora, men de finns där.

För övrigt så känns den här hitsasmlingen relativt komplett, med inspelningsstudio där du kan göra egna låtar, uppdaterade gitarrfunktioner och ett stabilt flerspelarläge. Om du gillar Guitar Hero-serien (eller konkurrenten Rock Band) så är det väl inte mycket att fundera över. Det här är ännu en stabil utgåva i serien. Även om den egentligen bygger på uppdaterad skåpmat.

 

Mer läsning

Annons