Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hagamannen misshandlad - åtalet dröjer ytterligare

Åtalet mot de tre personer från Gästrikland som är misstänkta för att ha misshandlat Hagamannen Niklas Lindgren skjuts upp ytterligare. Enligt Expressen beror det på att en stor vittneskonfrontation ska genomföras.

Annons

Det var den 22 augusti som Hagamannen Niklas Lindgren blev misshandlad med en golfklubba i Övertorneå. Tre män är misstänkta för misshandel varav två kommer från Gävle kommun och den tredje från Sandvikens kommun.

På fredagen den 25 september skulle åtal väckas mot de tre personerna men nu skjuts åtalet upp i ytterligare två veckor då åklagaren behöver mer tid på sig. Göran Lundvik som försvarar en av de misstänkta männen berättar för Expressen att det bland annat ska ske en vittneskonfrontation.

– Det saknas en del kompletterande uppgifter, analyser och rättsintyg. Sedan kommer det att bli en vittneskonfrontation av större omfattning, säger han till Expressen.

Enligt tidningen kommer vittneskonfrontationen ske på torsdag nästa vecka där vittnen alltså ska försöka peka ut de misstänkta männen medan de står i en rad tillsammans med andra personer.

LÄS OCKSÅ:

Misstankarna kvarstår för attack mot Hagamannen

Attacken mot Hagamannen: Förundersökning nedlagd mot en Gävlebo

Begärs häktade för överfall på Hagamannen

Misstänkta från Gävle och Sandviken

Gävlebon har träffat Hagamannen tidigare

Nekar till misshandel av Hagamannen

Man från Gävle misstänkt för misshandel av Hagamannen

Annons