Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Håll jämn fart på riks 80

Varför kan inte personer som är ute på riks 80 hålla jämn fart?

Nej, då ska de köra 60–80 km/h när det är enkelfiligt, för att sedan när det blir dubbelfiligt ligga mellan 110 och 140 . Är ni så rädda för räckena ska ni inte ha körkort det är en sak som är säker. Sedan behöver man inte ligga på 70 km/h på 110-väg när det är sommarväglag och torrt och fint! Då kan ni ta den andra vägen i stället för motorvägen.

Nej, riks 80 är full med personer som borde ställas efter vägen av poliser och ifrågasättas varför de egentligen gör som de gör! Polisen borde ägna sig åt dessa trafikfarliga individer i stället för att jaga folk som kanske åker fem kilometer för fort. Och dimljusen ni har på i bak, jämt och ständigt. De gör bara nytta i dimma. Har ni missat det?

Riks 80 borde verkligen patrulleras av poliser som stoppar dem som kör på detta viset. Som gasar när man ska åka om precis som om de tänker att ”nej, du ska inte om mig inte.”

Enligt lag får du hindra en omkörning! Så det är lagbrott det ni håller på med som gasar när någon ska köra om er.

Nu har jag sagt mitt. Ser fram emot lite svar.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel