Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Håll reda på er skog!

Jag var ute och gick i skogen för ett tag sedan och kunde knappt komma fram, på grund av alla vindfällda träd. Dessa har inte uppstått helt utan orsak, utan faller på grund av nyanlagda kalhyggen.

Det går tydligen väldigt bra att innan avverkning placera ut plastband om “Kulturstig” men efteråt är detta ej intressant att efterfölja. Därför vänder jag mig nu till alla skogsägare i länet. När ni nu tillåts av svenska folket att härja fritt i våra skogar kan ni i alla fall visa ett visst mått av hyfs och hålla reda på efter er, eller är det inte intressant längre när den ekonomiska vinningen redan är gjord? Ni kanske skulle besöka era ägor emellanåt i stället för att bara sitta och vänta på nästa inkassering?

Det är inte mycket jag ber om. I utbyte mot att ni får profitera på vår svenska skog, miljö och naturliv, strykas medhårs av diverse kommunpolitiker och beundras av de som ingen skog har kan ni väl i alla fall städa efter er med jämna mellanrum.

Sur gubbe

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare