Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är Eric Saade populär

Klockan två på lördagsförmiddagen intog Saade scenen för att marknadsföra sitt nya album ”Forgive me” på Valbo Köpcentrum.

Att Erik är en väldigt populär kille märktes tydligt i dag. Valbo Köpcentrum var fyllt till max av fans i alla åldrar, och självklart var skaran av skrikande tonårstjejer längst framme vid scenen. De hade väntat på sin idol sedan tidigt i morse och skrek högljutt när han med ett flirtigt leende och iklädd ett par svarta solglasögon sprang ut på scenen.

Saade pratade glatt med publiken mellan sina tre låtar och bjöd på en fartfylld show som avslutades med en skivsignering som gav fansen en chans att växla några ord med sin idol.

Eric startade dagens spelning med en publikfavorit, nämligen hans Hotter than fire och fortsatte sedan med två låtar från det nya albumet ”Forgive me”. Saade berättar för de skrikande fansen att han jobbat på det i över två år, han berättar även att han har utvecklats tillsammans med albumet och säger att han äntligen har hittat sin egen stil inom musiken, något som visar sig i hans låtar som har ett lite annorlunda sound än i hans tidigare album.

Utvecklingen har varit stor sedan hans framgång i melodifestivalen 2011 och vi ser fram mot att se vad Eric har att erbjuda härnäst.

Agnes Boson

Emelie Kax

Hilda Andersson Gund

Sofie Tolfström

I samarbete med Borgarskolans samhällsprogram/media.